S for søvn

Jeg har i en periode slitt med å sove. Jeg har sovet mellom 4-6 timer per natt. Jeg har vært streng med meg selv. Jeg har ikke sovet på dagen. Jeg har ikke drukket kaffe sent. Jeg har vært i bevegelse. Jeg har gått to turer nesten hver eneste dag. Jeg har passet på å få dagslys. Jeg har brukt lite skjerm på kvelden (hvor skjermer har blitt innstilt på “fjern blått lys” fra 20:00).

På tross av alle disse tiltakene har jeg ikke sovet godt. Jeg våknet etter et par timer. Lå våken et par timer. Sov en time. Våken i en halv time. Duppet og var våken i tre timer. Slik gikk nettene. Jeg var sliten.

Så sier en klok dame at jeg skal sove mindre? Det tok en uke og en dag. Det inkluderte ikke noen medisiner. Men jeg sov. Sammenhengende. Vil du vite mer om slikt?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.