Rotterace på G!

Møtedag

I dag er en møtedag. Syv møter a’ 20 minutter. Det er hektisk, man blir gira, og jeg føler meg litt som en ballong. Du vet, når du blåser den full av luft og slipper den? Rett til værs, lufta går ut og DUNK i bakken.

Men det blir bra. Det går bra. Jeg har bestemt meg for det. I kveld tror jeg jammen i meg jeg skal ta meg et bad og et glass vin. Hvordan tar du vare på deg selv etter slike rotterace- dager?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Rotterace på G! -

  2. Jammen hektisk dag! Godt å slappe av da ja 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.