Rosa hår og konfirmasjon

Hun har rosa hår og konfirmasjonen nærmer seg med stormskritt. Snart er det møte med hotellet og det var på tide å ta en prat om håret. For selv om jeg er ganske slapp på en del punkter var det noe vi måtte snakke om. Elefanten i rommet.

“Hvis du vil ha rosa hår er du ganske heldig som har den bunaden. Rosa går fint til grønt. Men seriøst, den etterveksten må vi gjøre noe med.”

Mamma til konfirmant

Rosa hår, en krise?

For la oss være ærlig. Uansett hvor kul man er, som faktisk denne tenåringen er, så har fargen sett bedre dager. Det var også hun enig i, så noen diskusjon ble det igrunn aldri. Spørsmålet var mer om hva hun ønsket. Siden bildet “skulle forfølge henne inn i døden” ville hun være mest mulig slik hun var skapt fra naturen sin side. Selv mener jeg at hun fint kunne hatt rosa hår. Fordi det er jo sånn hun er nå. Samtidig forstår jeg også valget. Min støtte har hun uansett.

Jeg booket time hos “La Bonita” på Strømmen og hun la sitt hode bokstavelig talt i Madelen sine hender. Det var et godt valg for begge. For ikke bare ble resultatet bra, men frisøren fikk også gjort unna trening av armene for det neste halve året. Aldri har jeg sett noen dra så mye i et hår over så lang tid.

Ingen av bildene er redigert men alle kan se at her har det skjedd ting! Med en god stuss av håret og nyinnkjøpt kur dro jeg hjem med denne nydelige jenta. Vi skal tilbake uken før konfirmasjon, timen er allerede booket. Hår som er herjet så mye med klarer vanligvis ikke holde godt på fargen første gang. Slikt ante ikke jeg, det er derfor jeg støtter meg på dyktige fagfolk.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Rosa hår og konfirmasjon -

  2. Pingback: Rosa hår og konfirmasjon -

  3. Oj! For en forandring!
    Det ble kjempefint!

    Når er den store dagen? April, eller har jeg drømt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.