Restestrikk med utsikt!

Å sitte her—- med sola i ansiktet…. en kopp sterk kaffe….. frokosten er i magen og det er bare lyden av måker og hav.

De små øyeblikkene, de skal man gripe med begge henda!

Mamma er ingen storforlangende dame. Men hun ville gjerne ha et pannebånd. Nå har jeg strikket både enkelt og dobbelt, så får hun se hva hun liker best. Farge skal hun selvsagt få velge selv. Jeg bare lagde en demovariant!

I motsetning til den forrige er denne dobbel, og garantert hysterisk varm!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Nydelig farge!

    Og så heldig mamma’n din er, som får pannebånd av deg. Laget med kjærlighet ? Du får gjerne lage et til meg også ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.