Rekeaften (og Aperol Spritz) på Stovner

Ungene reiser til Thailand med far. Jeg reiser til Wenche og Veronica for å spise reker og drikke Aperol Spritz. Jeg er ganske enkel når det kommer til sjømat. Litt loff, ånkli smør og majones så er jeg egentlig en happy camper.

Oppskriften er like enkel som den er kort. Det er egentlig bare å dunke oppi alt i det drinken skal serveres i. Kanner er kjekke, med masse is. Et tips kan være å fryse appelsinene kvelden i forveien!

  • 7,5 dl prosecco (3 deler)
  • 5 dl Aperol (2 deler)
  • 2,5 dl Bris (1 del)

Oppskriftene er sikkert like mange som bartendere, men når jeg skal lage noe slikt søker jeg alltid hos Marianne de Bourg. Hun fikser drinken, pynter bordet, lager maten og tipser om vertinnegaven. Dagens fremsnakk, velbekomme!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Rekeaften (og Aperol Spritz) på Stovner -

  2. Aperol spritz….mmmmm! Håper kvelden ble god!

  3. Nam!
    Til både maten og drikken! ?
    Jeg er som deg lett å glede når det gjelder mat. Men tar gjerne litt avokado, salat, dill, nykvernet pepper og sitron på også. Eeelsker sjømat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.