Rekeaften (og Aperol Spritz) på Stovner

Ungene reiser til Thailand med far. Jeg reiser til Wenche og Veronica for å spise reker og drikke Aperol Spritz. Jeg er ganske enkel når det kommer til sjømat. Litt loff, ånkli smør og majones så er jeg egentlig en happy camper.

Oppskriften er like enkel som den er kort. Det er egentlig bare å dunke oppi alt i det drinken skal serveres i. Kanner er kjekke, med masse is. Et tips kan være å fryse appelsinene kvelden i forveien!

  • 7,5 dl prosecco (3 deler)
  • 5 dl Aperol (2 deler)
  • 2,5 dl Bris (1 del)

Oppskriftene er sikkert like mange som bartendere, men når jeg skal lage noe slikt søker jeg alltid hos Marianne de Bourg. Hun fikser drinken, pynter bordet, lager maten og tipser om vertinnegaven. Dagens fremsnakk, velbekomme!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.