Quesadilla, ball og barn

Quesadilla

Quesadilla

Quesadilla er kjekk rett å ha på listen over “spis opp maten din.” Dette noe du kan gjøre etter tacoen. Lefsene er her fylt med kyllingfilet og ost, stekt i ovn og servert med avocado, tomat og sukkererter. Det går sånn cirka 10 minutter fra start til slutt. Om det smakte? Jupp!

Nei, det var ikke det som var planlagt. Men Kolonial har hatt litt press på levering, jeg hadde tenkt å handle, ting skjedde….. snøen skjedde….. men det blir salma- laks i morgen!

Ballkjolen, til morgendagens ball, er levert. Skoene passer. Ny strømpebukse er kjøpt inn. Hun er altså så vakker i den kjolen! Men om noen drar kjolen ned, den er stroppeløs, kommer jeg til å gå “totally Negan” på vedkommende. For oss som ser på “Walking Dead” er ikke det noe hyggelig affære.

Vi er nydusjet og man hører kun vaskemaskinen og tidvis en pensel som slår mot glasset. Ida skal levere silkebok i morgen, så jeg har hoppet til køys med PC’n. I morgen kommer Vilde også, bånn gass! Gjett om hun blir glad for å spise rå laks!!!!

Mitt yndlingsdyr er biff.
~ Fran Lebowitz

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Tommel opp! For både quesedilla og spise opp rester!
    Gjorde det samme idag med tre pannekaker fra gårsdagens bursdagsmiddag. Gratinerte de i ovnene med parmaskinke og ost. Litt crispy, søtt og salt! ???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.