Planer for uken

I går var det andre søndagen i advent. Jentene er hos pappaen sin men det stoppet ikke meg fra å tenne lys og følge tradisjoner.

Uken ble skrevet ned med middager og julebakst. Om alt går som planlagt blir det tur til Bjønnåsen etter jobb, ferskt brød etter skolen. bakt potet med masse fyll litt senere og kokosmakroner til en julefilm på kvelden.

Men det er noe med det jeg planlegger og det som faktisk blir gjennomført. Det er ikke alltid at de andre er enige i det. Men det skal ikke stå på meg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.