På grensen til skadesanering!

Snork, så kjedelig det var her, da?

Jeg fikk et lite kick. Jeg våknet og hadde bare fått nok av soverommet. Jeg følte meg kvalt der inne av pollen, byggestøv og varme netter. Det må være flere enn meg som har det sånn?

Sengetøy måtte reddes inn på grunn av regn!

Jeg rev av sengetøyet. Hang dyner og puter ut. Vasket gardiner, madrass- og putebeskyttere, sengetøy og matte. Jeg pusset vinduer og gikk berserk med vaskekluten generelt. Selv klærne ble sortert!

Her er luften så deilig og ren! Burde kanskje kjøpe mørkeblå gardiner også?

Jeg elsker sengetøyet i sateng. Det er kjøpt for en stund siden. Jeg har alltid hatt hvite laken og lyse farger. Nå har jeg gått helt andre veien. Mørkeblått og glatt.

Jada, det må matches vettu. Fikk skryt av kids!

Siden lampen på nattbordet er i “sølv” valgte jeg sølv og mørkeblått til vinduskarmen også. Blomster ble kjøpt inn, og et elektrisk telys som slår seg på halv sju og “brenner” i fire eller åtte timer. Må jo tenke litt sikkerhet også.

Grønt er skjønt!!!

Da jentene fikk hudpleie på Strømmen storsenter forrige uke gikk jeg og Vilde igjennom en butikk og ble inspirert. Så nå slynger det seg litt grønn eføy rundt lampeledningen min. Resten skal arvingen ha med seg til far, for hun fikser rommet sitt der.

Hadde no tenkt mæ full tank, ja!

Og jeg har rigget nattbordet for ferie. Jeg har fylt opp vanntanken til kaffemaskinen. Det er nok kapsler i skuffen til cirka to late dager. Litt “Operamint” i hjerteskåla og enda mer godsaker i skuffen. Og ja, nå tror jeg du blir skuffa.

Nei, den var ikke så spennende, kanskje……

Og nei, det er ikke så mye spennende der, altså. Hårstrikker, kaffe, godterier, kremer, briller og hodetelefoner. Lørdag morgen skal jeg ligge her leeeeeeeenge.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: På grensen til skadesanering i Kosekroken! -

  2. Så fint det ble! Forandringen fryder alltid og jeg er enig med deg: grønt er skjønt! Og det er faktisk bra å grønne planter på soverommet, for luften!

    Du, jeg digger kaffemaskinen og nattbordsskuffen din! Med Stratos og purelan ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.