Oslo Beuty Expo 2020

Annonse

Jeg har deltatt på min første “Beuty messe.” Og for første gang dras en slik i gang i Oslo. I ærverdige lokaler, Amerikalinjen, rett ved Østbanehallen. Det er to flotte damer som har fått denne messen i gang, og gjennomført til terningkast seks, vakre Tone og vakre Anki i fantastiske omgivelser.

1919 møter 2019

På Amerikalinjen samler vi det beste av det gamle og det nye Oslo. Historien til bygningen 1919 sys sammen med dagens storby og resultatet heter Amerikalinjen. Her kan drømmer leve. Her verdsettes alle typer reiser, for vi vet at det er reisene som gjør livet rikere. Her blandes det Amerikanske mangfoldet med den Norske eventyrlysten. 122 rom og suiter med god takhøyde og kvalitet, Atlas Brasserie & Café, et allsidig klubblokale, cocktailbaren Pier 42, en frodig bakgård og et velutstyrt gym står klart til å ta deg imot

Ildsjelene bak messen, Anki og Tone (Foto: Tone/Anki)

Det var duket til paneldebatt, frokost, lunch, informasjon og testing av nye produkter. Aldri har nok så mange fagpersoner innenfor skjønnhet vært på samme sted. Og aldri har jeg møtt så mange faglig engasjerte mennesker. Det var 24 leverandører som stilte med alt fra neglelakk, masker, hudscanner til massasje, stoler, hårkur og fletting.

Foto: Milla Sommersel Oslo Beauty Expo 2020

Jeg var en av de heldige som fikk teste ut massasje av føttene. Hvor deilig er ikke det når man tråkker rundt på slike messer? Det burde vært pålagt med slik behandling, her kan de sette opp stand på Varemessa og tjene mye penger! Fantastisk flinke og deilig opplevelse!

Foto: Milla Sommersel Oslo Beauty Expo 2020

Det var nesten ikke måte på til hva man kunne teste og høre om på denne messen. Her er alt fra tradisjonelle kremer og oljer til mer teknologisk og high tech hudpleie. Og her var det ikke mye stamming under samtalene, dette er knivskape og finslipte salgsargumenter på rekke og rad. Selgeren inni meg krøller tærne av glede! Dette kan de! Jeg skal gjøre jobben skikkelig og tenker teste, dele og skrive om de ulike produktene etterhvert som jeg bruker de.

Foto: Milla Sommersel Oslo Beauty Expo 2020

Og engasjementet var så stort! Både blant de som skulle presentere og bli presentert for. Jeg har som sagt ikke deltatt på noe slikt tidligere, men jeg var skikkelig imponert over hvor mye kunnskap de hadde om sine produkter. Jeg har fått en goodiebag jeg gleder meg til å tråle mer! Lipglossen er allerede i daglig bruk!

Foto: Milla Sommersel Oslo Beauty Expo 2020

Jeg tror ikke det er mulig å få til dette bedre enn hva Anki og Tone leverte sist uke. Jeg tar av meg alle virtuelle hatter, bøyer meg i støvet og hever mitt glass i en skål. Vel blåst, damer. Dette får man gåsehud av å delta på. Tenk at lille meg, fra det ruskete Lappeteppet, fikk delta på dette flotte arrangementet med kjente influensere og journalister. Jeg foldet henda mine ved aftenbønnen og sa et ydmykt “tusen takk.”

Foto: Milla Sommersel Oslo Beauty Expo 2020

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Oslo Beuty Expo 2020 -

  2. Så moro med en BEAUTY messe!
    Aldri vært på, men kunne gjerne tenkt meg. Og fotmassasje burde vært obligatorisk. Helt klart enig med deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.