Ved siden av ordet “xxx” i ordboka finner du….

Monica er Inspira sin kakeblogger. Hun er selvsagt mer enn det, men hun er veldig flink til å friste og forklare. Om hun hadde vært min nabo hadde jeg måttet bli treningsblogger. Hun er sånn på kjøkkenet jeg skulle ønske jeg var. Hvor hun henter all inspirasjon fra vet ikke jeg, men jeg kunne lett levd etter “Om folket ikke har brød, la dem spise kake” om vi hadde delt adresse. Hun bare smeller sammen noe, og vipps….

Hun er i også skikkelig kreativ! I tillegg til at hun er kone, mamma til to søte små og lærerstudent lager hun det utroligste både med og uten barn. Å vokse opp i hennes hjem må være trygt og godt. Og selvsagt mestrer hun strikkepinner. Ved siden av ordet “flittig” i ordboka finner du ett bilde av Monica. Jeg lurer på når hun sover. Du finner henne på Facebook og Instagram!

Casa Didriksen består av mor, far og fire trebokstavsbarn. Mor er lege men det er ikke diagnoser jeg snakker om. Det er barna Eir, Isa, Yme og Dis. Om jeg noensinne havner i en ulykke vil jeg at Doc skal ta meg i mot og passe på meg inntil jeg er frisk nok til å ta ansvar over meg selv igjen. Det finnes ingen roligere person i verden, tror jeg. Gift. Mamma til fire. Ihuga julefantast. Jeg er villig til å overse det hvite juletreet siden hun har verdens flotteste utsikt fra do. Og hun har større vaskerom enn jeg har stue.

Hun klarer skrive en så bra stillingsannonse at de får 12 nye søkere til en stilling i Gildeskål. Jeg vedder for at du må Google for å finne ut hvor det er. “Det e dær det e fint å bo” mener Yme. Det er jeg enig i. Mormor kommer også ofte innom, hun har en energi enhver 20- åring kan drømme om. Laila beskriver livet litt utenfor sentrum. Ved siden av ordet “tillitsvekkende” i ordboka finner du ett bilde av Laila. Det er ikke feil. Jeg kjennner jeg til tider har lyst på campingvogn. I hvert fall bli med dem en tur. Du finner henne på Facebook og Instagram!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Jeg kunne ikke vært mer enig <3 Du skriver sååå bra <3

  2. Fy flate altså! Jeg er blåst av banen over hvor godt du beskriver dem.

  3. Flott beskrivelse av to flotte medlemmer i Inspira!
    Vk er heldige som har hverandre og ikke minst Anja, som er så god på fremsnakking av Inspira og oss!
    ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.