Oppdagelsesreise: Dag 5

I dag reiser vi til vakre Sæby. Her kommer vår danske venninne og lærer Vibeke fra. Nå går vi fra speiderhytte til feriekoloni og jeg håper på bål, ukulele og jeg håper vi smeller til med en “Kumbaya, My Lord” før sengetid.

Her skal vi være til vi reiser hjem torsdag morgen. Vi skal på sight seeing, jeg skal være med på å gruse ungdommen i volleyball på stranden og kanskje jeg til og med skal ta et bad?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Oppdagelsesreise: Dag 5 -

  2. Og jeg heier fra sofaen! Lykke til i volleyball kamp! Så moro!

    Ser virkelig ut som dere har hatt en superduper tur! Nyt de siste dagene før hjemreisen ? Bade? Du er gærn! Brrr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.