Ønskelisten er oppdatert!

lappeteppet-fredrikstad-desember-jul
God stemning med trivelig belysning

Det nærmer seg jul, jeg får alltid spørsmål om hva jeg ønsker meg. Jeg husker aldri når jeg blir spurt. Jentene er enkle. De ønsker seg bare penger. Da kan de kjøpe klær, maling og dibbedutter slik de selv ønsker. Kjedelig å gi, men mottas med glede.

Jeg derimot er et ekte pakkemonster og gledes veldig når haugen under juletreet vokser. Det har gått hardt utover middagsserviset, særlig har vi tydeligvis ganske voldelige frokoster, så jeg blir superglad for en asjett!

Hvordan er det med deg? Ønsker du deg pakker eller penger til jul?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Ønskelisten er oppdatert! -

  2. Jeg ønsker meg din ønskeliste, jeg!
    Jeg ønsker meg virkelig ikke noenting… jeg skal også tenke på en ønskeliste ?
    Ble veldig inspirert av deg!

  3. Jeg har sjeldent mye på ønskelista… Prøver å komme opp med noen ting hvert år, mest for familien som kommer med gave egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.