Og som julekvelden på kjærringa….

Annonse for Partyking

Nå er det snart skolestart og det er mange barn som gleder seg til å møte vennene sine igjen. Vi voksne ser nok kanskje frem til litt mer rutiner og forutsigbar hverdag? Men før du er inne i hvilken dag i uka du må huske på å sende med gymtøy og forkle til skolekjøkken er det høstferie.

Igjen er det lange dager og sene kvelder. Så skal sekken atter pakkes og hva finner en typisk forelder da? Jo, det skal jeg si deg. En krøllet lapp med invitasjon til halloween- fest (alternativt bursdag).

Det er som julekvelden på kjærringa for meg hvert eneste år. Jeg er ikke vokst opp med denne tradisjonen men jeg omfavner den allikevel. Jeg vil levere her også!

Partyking har et stort utvalg av klær til utkledning. Mine barn er ikke alltid helt sikre på hva de vil ha, da er det kjekt at det er 30 dagers åpent kjøp så du kan returnere om arvingen endrer mening eller stil.

Om du bestiller varer for over tusen kroner spanderer de frakten (ellers er det 99 kroner, det er også helt innafor for å slippe butikker). Har du dårlig tid er det kjekt å vite at pakken blir sendt samme dag om du bestiller før klokken 14:00.

Har du kontroll på årets kostymer?

Og hva synes du er mest riktig å si når du ringer på døra?

  1. trick or treat
  2. knask eller knep
  3. digg eller deng
  4. godteri eller fanteri
  5. lureri eller godteri


Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Og som julekvelden på kjærringa…. -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.