Og der startet juleferien

Et par gaver ble kjøpt  i sentrum med en kollega før jeg gikk og spiste ravioli med en annen kollega. “Olivia” leverer som alltid god mat, gode porsjoner til en god pris. Dette er en sikker vinner.

Etter middag var det en kjapp tur innom Starbucks for en kaffe og en kopp. Ja, to ting. Før vi gikk videre til “Beer Palace.” Vi var invitert på “Julehjelpen” hos Latter. Halvor fra Radio Rock som konferansier, selvsagt var det gøy!

Plutselig var det 19.desember. Like plutselig startet juleferien min. Jeg gikk ut med et pang.  Men dagen i dag skal være rolig. Vi snakker gløgg, kongerøkelse, innpakking av gaver og hudpleietime. Fordi julen handler om alt annet enn stress. På tide å senke skuldrene nå.

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Og der startet juleferien

 1. Linn

  desember 19, 2018 at 10:48pm

  Deilig med litt egenpleie! Enig med deg, julen skal ikke handle om stress.

  Olivia leverer alltid 😋😋
  God juleferie, gode deg! Stor klem!

  Permalink  ⋅ Svar
 2. Nann Karin

  desember 20, 2018 at 1:09pm

  Kjære, gode Anja ❤ nyt ferienog for en god start. Jeg håper at min blir like god etter noen timer i morgen. Stor juleklem og nyt ferien ❤

  Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.