Nytt til uterommet!

Nye hagemøbler

Forrige helg fikk jeg hagemøbler, og en putekasse, av Wenche. De hadde ikke plass til dette når de flyttet tilbake. Det ble mye banning og steiking underveis men resultatet er upåklagelig.

Gode å sitte i er de også. Jeg har allerede slumret i solen noen timer i en stol. Og så deilig da, med noe som ikke flakser avgårde når det blåser litt på fjellet vårt. Nå trenger vi bare litt farger og blomster?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Nytt til uterommet! -

  2. Så heldig du er som fikk hagemøbler!
    Enig med deg, nå trenger vi bare litt mer farge – jeg er så klar for våren ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.