Nysirkus: Merkelige ting!

Bli med på en merkelig reise i nysirkusets verden i forestillingen “Merkelige ting”. Her får du oppleve akrobatikk, dans, halsbrekkende stunts flere meter over gulvet – nydelig fremført av akrobatene i Volt nysirkus.

«Merkelige ting» er en drømmeaktig forestilling hvor aktørene utforsker hvor mye merkelige ting som finnes i verden, og det merkelige med å være menneske.

Volt nysirkus tar deg med på en mystisk reise inn i et hus, hvor du får oppleve Lørenskogs beste luftakrobater i en selvkomponert forestilling.

Forestillingen “Merkelige ting” inspirert av tv-serien “Stranger Things” spilles på Volt scene, 6. etg i Lørenskog hus fredag 29. mars kl. 18.30 og 20.00. Forestillingen varer i ca 45 min og du kan kjøpe billetter her!

Om jeg gleder meg? Ja, det kan du trygt si. Jeg finner frem lommetørkle og vannfast mascara for anledningen og ser frem til en fantastisk forestilling. Disse jentene er helt rå, det er ikke uten grunn at de kom videre til fylkesfinalen i UKM.

Videoen over er fra årets UKM bidrag, vi samler i skrivende stund inn rekvisitter til scenen og sjekker ut antrekk. Dette blir så bra!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Nysirkus: Merkelige ting! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.