Nye sko!


Jeg fikk nye Skechers i gave for et par uker siden. Når man får på seg nye joggesko er det jo som å gå på skyer! Og disse har jeg trengt de siste dagene!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hvitt gulv, hvite bord, stoler og matchende joggesko! Skoplagget ble også valgt av min kollega, dette er tydelig ikke vårt første rodeo!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Typisk amatørtrekk å møte opp i dressko eller høye hæler. Droppe maten, ikke drikke nok og ikke ha med Paracet i veska. Nå fikk du mine Dirty Tricks for å ha en bra dag på stand, og ikke glem å smile!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.