Når motet er på topp….

…. og man treffer bakken med et brak. Det var akkurat det som skjedde. For jeg skulle nemlig bare sy to knapper på en bunadskjorte. “Det klarer du” sa damen som broderte. Det var jeg helt enig i. Jeg kan sy inn knapper. Ikke tenk på det!

Så en kveld tok jeg frem sprettekniven. Knappene fra den gamle skjorten ble løsnet. Jeg fant frem nål, testet at den kom igjennom hullet. Klappet meg selv på skuldra for å huske teste dette for det er ikke alltid jeg har gjort det før nåla er tredd. Setter meg til med godt lys og faen ta hva er det jeg ser?

Denne skjorten har to hemper i motsetning til hva den gamle hadde. Dessuten var de mye mindre. Jaja, da ble det ikke et prosjekt jeg kunne krysse av denne kvelden.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Når motet er på topp…. -

  2. Jeg har troen på deg!
    Dette klarer du, med rett størrelse på knappen.

    Du som har vært så flink til å strikke genser!! Du har det i deg, Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.