Når 22 ungdommer roper “God natt, Anja”

Bildet over er tatt etter en feiende flott kveld med fantastiske ungdommer. Jeg er klassekontakt og endte opp som et par ekstra hender på klassens “Back too school party” med overnatting.

Elevene hadde laget mange ulike typer pizzaer. Her var det vegansk, vegetarisk, glutenfri, med og uten ananas…. ble du ikke mett her sto det ikke på innsatsen!

De hadde tilgang på mobiler innimellom. Men makan til fin gjeng! Det var ikke vanskelig å samle inn disse. Og de har tilgang på bordtennis, gitarer, piano…. de sitter alt annet enn og sturer uten mobilene!

Denne er laget av en elev. Har du sett noe så fint? Og nei, her er det ikke Toro eller snarveier. Jeg har i løpet av dette døgnet fått tilbud om å bestille kake, sminke og fletting om jeg skulle trenge assistanse på noe vis. Jeg er heldig!

Etter maten så vi på Shrek 2. Den er helt fantastisk. Jeg elsker disse animasjonsfilmene! Og jeg hadde glemt å kjøpe godis, men det gjorde ingenting. De deler nemlig mer enn gjerne, og du trenger ikke spørre engang! Det kaller jeg godt oppdratte ungdommer!

Det var frivillig, og det var overraskende mange, som tok ansiktsmaske etter filmen. De kule gutta er ikke redde for å prøve noe nytt og jentene veiledet. Omsorgen…. det varmer hjertet!

Denne her sto skrevet på do, ved siden av dorullen. Jeg måtte kikke opp.

Og jeg begynte le, og måtte zoome inn litt.

For en humor!

Jeg våknet klokka tre. Da var lufta nesten gått ut av madrassen, jeg lå mer på gulv enn luft. Jeg måtte lukke noen dører før jeg turte pumpe den opp. Men ingen barn kom til skade, eller ble vekket, tror jeg…..

Så der lå jeg alene i et klasserom mens 22 elleville gærninger som jeg har blitt så glad i lå på sovesal ved siden av. Lett rørt av klemmer og gode ord. For en gave å få være med denne gjengen. Det er umulig ikke bli påvirket når 22 trøttfiser roper “God natt, Anja” i kor. Tenk så rik jeg er, som har så mye man ikke kan kjøpe for penger.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Når 22 ungdommer roper “God natt, Anja” -

 2. Og tusen takk for innsatsen, Anja?
  Enig med deg: For en gjeng!! Jeg har verdens beste
  jobb ✌️?Hilsen Frøkna’

 3. Så koselig!
  Om noen år er der meg som ligger der ?

  Men på en vanlig madrass (burde vurdere å drasse med meg hele sengen min også) for jeg eeelsker madrassen ?
  Så utrolig fin den kaken var! Man SER at den smaker godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.