Namaste

//Annonse for Yoga online med Gunn Helene//

Jeg har en bloggkollega som bor i min hjemby Halden. Der driver hun et yogastudio til daglig. Som et resultat av et virus du kanskje har hørt om, så er dette studioet nå satt på pause som mye annet.

Da er det jo bare helt kanon at man kan holde på via disse skjermene vi bannet over for en måned siden. Jeg har ikke lang og bred erfaring innen yoga. Derfor er dette poenget viktig å fremheve.

Jeg trenger ikke se på skjermen hele tiden for å vite at jeg gjør det riktig. For ja, man kan sikkert få skader av å gjøre også disse øvelsene feil (for har du sett en del av posisjonene i yoga?).

Helene veileder med rolig stemme hele veien, og jeg likte spesielt godt de korte øktene på en halvtime fordi de er lette å presse inn i en hverdag med hjemmeskole, hjemmekontor og hjemmebakeri.

Du kan også bli medlem av hennes gruppe på Facebook, Yoga online med Gunn Helene, og betalingen er tillitsbasert, ta vare på hode, hjerte og kropp. Namaste!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Namaste -

  2. Gunn Helene Arsky

    Tusen takk for at du tok deg tid på matten sammen med meg, i en travel hverdag!

  3. Så morsomt at jeg så dette innlegget nå.
    Jeg satt senest igår å tenkte på at jeg burde begynne med med yoga (igjen) for jeg tror kroppen min ville hatt godt av det.

    Er du fornøyd med online yoga? Fant du roen hjemme? Er redd jeg ikke vil få det til hjemme…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.