Murstein eller Fugl Føniks?

Fiskerbåten «Fritz Erik» kantrer utenfor Senja. Syv omkommer. Det er et jordskjelv på Svalbard som ble målt til 5,5. Senere samme år ble det opprettet Telex-forbindelse mellom fastlandet og Svalbard. Jeg vil besøke Svalbard. Helst uten jordskjelv.

En sjark forliser utenfor Loppa. Der eier jeg deler av et hus. Jeg er plutselig usikker på brøken. Men jeg betaler hver måned og har ikke vært der siden jeg var jeg gikk i 6.klasse. En dag. Men ikke i dag.

For førtifire år siden ble Apple Computer grunnlagt av Steve Jobs og Steve Wozniak. Kvinnene fikk adgang til praktikum på Menighetsfakultetet. Samtidig ble vernepliktsalderen senket fra 20 til 19 år og “Norge Rundt” ble vist for første gang på NRK.

Agatha Christie skrev cirka 80 kriminalbøker, og flere har blitt filmatisert, før hun trakk sitt siste pust i 1976. Det skjer ikke så ofte, men Brann ble Norgesmestere. Byen er Bergen og laget er Brann. Fortsatt en av de vakreste byene jeg vet om.

Det ble aldri delt ut noen Nobelprisvinner i fred dette året, men jeg entret verden og siden da har det vært hurra meg rundt og tenna i tapeten. Alice Cooper ga ut “Goes to hell” så får vi senere se om det var en lovnad eller spådom.

Livet har gitt meg to fødsler men mange barn. Jeg har opplevd mye av alt og fokuserer på grensen til eksemplarisk på det som er bra. Lyset kan ikke eksistere uten mørket leser jeg stadig. Kanskje det er noe i det? Mine erfaringer farger meg og mitt syn på livet. Det lever jeg så godt jeg kan.

44 år i dag og jeg har fortsatt ikke landet. Det er mulig jeg faller om en murstein rett i bakken. Men det er like sannsynlig at jeg er en fugl Føniks.

Fugl Føniks eller murstein?
Fugl Føniks eller murstein?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Murstein eller Fugl Føniks? -

  2. Anja, jeg håper all den glede du har spredt blant dine venner og kjære vil finne deg på denne fantastiske dagen. ???
    Ønsker deg alt godt på bursdagen og gleder meg til å feire deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.