Mor- datter tid

En time på denne benken med bank, det blir bra. Jeg fikk “tilsnakk” sist, jeg hadde ventet halvannen måned siden sist behandling…. det er for lenge! Jeg blir bokstavelig talt banket gul og blå men de er de flinkeste massørene jeg har vært borti!

Ida får en mildere behandling i rommet ved siden av, og etterpå tenker jeg vi kjøper med oss noe mat hjem. Det har vi helt klart fortjent. Det er jo tross alt vinterferie!!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.