Min datter kan!

På lørdagen fikk jeg nok en gang servert middag av min skjønne datter Ida. Inni denne kreasjonen er det løk, hvitløk, vårløk, soyasasus, fiskesaus, rød pesto, bønnespirer, nudler, bladpersille, lime og scampi.

Noe så himmelsk godt!

Jeg bruker si at jeg blir like glad hva jeg får servert, en pølse i lompe er fantastisk å få i labben når man er vant til “alltid å lage mat” til alle. Men dette…. dette er mer enn en skarve pølsesnabb. Her snakker vi smak og klasse!

Jeg er evig takknemlig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.