Men Lappeteppet var ikke lagt ned!

Det er langt mellom innleggene, det betyr ikke at jeg har logget av. Jeg har langt fra logget av den siste uka. Jeg har flydd fra by til by, sovet på fire ulike hoteller, møtt en haug bedrifter, besøkt et par fagskoler, en høyskole og vært med å arrangere en konferanse for 300 personer.

Jeg har fått bekymringmeldinger på telefonen. Det er faktisk utrolig trivelig! For det har ikke vært en klage men nettopp en bekymring. “Har du det bra, Anja?” Jeg er litt matt i lakken, konferansen denne helgen var toppen av kransekaken.

lappeteppet-klesvask
Jeg har vasket klær i et døgn!

Det skal kunne sies at jeg har måttet handle inn litt ekstra klær. Ikke fordi jeg ikke hadde, men fordi jentene var hjemme alene (uten å vaske klær) og jeg plutselig kastet meg rundt og dro videre etter kun en natt hjemme. Det var ikke planlagt men sykdom kan man ikke alltid ta høyde for i en liten administrasjon. “Jeg kommer, må bare handle inn rent undertøy!” Skal ikke stå på innsatsen, si!

Tips til dere som er en del ute og jobber, gjerne helger med kunder, det er lov å si man ikke ønsker drikke alkohol. Men det er utrolig mye mas på dette med vin til mat og pils i baren. Jeg innrømmer glatt at jeg gikk til bartenderen, ba han fikse meg en alkoholfri drink. Da lar folk deg være i fred, du beholder et klart hode og starter neste dag uten trang hjelm.

lappeteppet-ostesmørbrød
Ostesmørbrød, når man ikke har handlet på en uke…

Forrige handletur er ni dager siden. Jeg synes jeg har klart å få til en skapelig frokost allikevel. Ost, pesto, skinke, tomat, basilikum og brød i fryseren hadde jeg. Sånt blir det ostesmørbrød av.

Nå skal jeg finne frem neste innlegg i “store barn” serien min som kommer litt senere. Jeg må handle, kose litt på jentene og så skal jeg besøke Tiril på Rikshospitalet. Det hjelper å sove til elleve merker jeg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Men Lappeteppet var ikke lagt ned! -

  2. Godt du er der igjen! Sjøl om jeg regnet med du ville dukke opp Og jeg har sett spor av deg på instageam

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.