Matpakke – denne er laget med kjærlighet

Matpakke

Matpakke

Det er noe i det at “uten mat og drikke, duger helten ikke.” Det er flere og flere som dropper matpakka. Særlig unge jenter er utsatt for slankepress, gruppepress hvor fokus er på å spise lite mat.

Jeg lager ikke festlige figurer av brødet sik mammaene i “Matpakkemamma” gjør. Men jeg skjærer det i trekanter. For det smaker visstnok best. Og jeg fyller de med sunne ting som jeg håper frister.

Matpakke – noen forslag

Her er to varianter over temaet matpakke som inneholder grovbrød, kremost “Urter” på begge skiver, fylt med spinat, agurk og pålegg. Den ene har vanlig Salami og den andre Familieskinke og Jarlsberg.

Ellers er jo en sikker vinner fylte horn og pizzasnurrer med diverse fyll. Det fine er at her kan du bruke det du har av rester i kjøleskapet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Nam nam!

    Jammen ble jeg ikke sulten igjen, Anja! Noe jeg så ofte blir når jeg leser bloggen din. Kjenner det rumler litt i magen nå ?
    Dette så godt ut!

    Ps, de pizza snurrene dine kan trygt anbefales! Her digger vi de! Og har stadig vekk fryseren full!

  2. Det kommer en dag, imorgen, imorgen.
    Du må tro og håpe at imorgen. Blir det soooool!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.