Mandagen for gjenglemte planer

Og noen mandager må man ta igjen planer som man ikke fikk gjennomført foregående uke(r). Denne mandagen skal vi ta igjen “fredagspilsen” som ble avlyst da undertegnede måtte være veiviser til en arving som skulle på SpillExpo.

Nå har det seg sånn, at jeg og min kollega ikke er spesielt glade i øl. Men vi har hatt stor suksess med vin på hverdager før. Såe…. da blir’e vin, kan du si! Det gledes når man kan bryte hverdagens mønster.

lappeteppet_høst_løv
Det er fortsatt en fin høst!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Mandagen for gjenglemte planer -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.