Lønn er lik forfall

Jeg har aldri i løpet av mine år som enslig forsørger hatt en betalingspåminnelse eller inkassovarsel. Jeg har full kontroll på alle regningene mine. Har en sparekonto og bufferkonto. Selv konfirmasjonen til neste år har jeg startet spare til. Det er en skjorte som skal produseres og en stakk som skal tilpasses. Det koster penger.

Jeg har selvsagt et budsjett. Det tillater ikke så mange krumspring. Men annenhver måned er det rom for en tur til frisøren og et og annet kinobesøk. Ja, det er også rom får å få noen andre til å lage maten innimellom.

Men regningene, de skal betales først. Med en gang SMS’en kommer om at pengene er inne på konto så er det rett inn i nettbanken og betale alle regningene som ligger klare i forfallsoversikten. Lønn er for meg det samme som forfallsdato.

Hvordan løser du det?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.