Lindmo krydrer hverdagen

Jeg føler lykken, og jeg tenker som henne…. er det bra, eller er det et sykdomstegn? Bra humor, det synes jeg i hvert fall at det var. Og ting som får meg til å smile, det kan jeg dele. Men det er jo morsomt, og veldig enkelt for meg å relatere til, små ting man irriterer seg over og lykken når man endelig har fått fikset opp i de teite tingene. Det er jo som å brette klær. bare man starter går det jo fort unna! Ha en herlig dag, uansett om den er merket, alfabetisert eller kaotisk!

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Lykken er å le, å smile! Og da er det bare å dele videre! Enig!

    Ha en strålende dag du også, Anja!

  2. @Linn: Er ikke for å gjemme skit under teppene, men jeg tenker at jeg ikke trenger være høy stemme alltid. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.