Lindmo krydrer hverdagen

Jeg føler lykken, og jeg tenker som henne…. er det bra, eller er det et sykdomstegn? Bra humor, det synes jeg i hvert fall at det var. Og ting som får meg til å smile, det kan jeg dele. Men det er jo morsomt, og veldig enkelt for meg å relatere til, små ting man irriterer seg over og lykken når man endelig har fått fikset opp i de teite tingene. Det er jo som å brette klær. bare man starter går det jo fort unna! Ha en herlig dag, uansett om den er merket, alfabetisert eller kaotisk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Lykken er å le, å smile! Og da er det bare å dele videre! Enig!

    Ha en strålende dag du også, Anja!

  2. @Linn: Er ikke for å gjemme skit under teppene, men jeg tenker at jeg ikke trenger være høy stemme alltid. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.