Konfirmasjon er på track!

Nå er vi straks på oppløpet til Vilde sin konfirmasjon. Jeg synes nesten det var i går jeg satt og telte ned, bokstavelig talt, sekundene før jeg kunne bestille plass til henne. Plassene rives nemlig fort bort, særlig om konfirmanten ønsker leir. Det ville selvsagt Vilde. Men jeg klarte det!

Resten stresser jeg ikke med. Jeg har foreløpig noe som kan minne om full kontroll (mye takket være mitt tidligere innlegg “8 trinnsrakett til stressfri konfirmasjon.”

Nå går bunaden videre i arverekken

Dette er i boks, fikset, bestilt:

 • Konfirmasjonsleir
 • Lokale
 • Invitasjoner
 • Blomster (inkludert levering)
 • Bunad er under tilpasning, ny stakk
 • Bunadskjorte i lin er sydd, nå under tilpasning

Mangler:

 • Bordplassering
 • Bunadsko
 • Møte med hotellet (forespørsel sendt)
 • Bestille bordkort
 • Bestille takkekort (dette er jo selvsagt siste som gjøres)

Jeg er eksepsjonelt takknemlig for at vi brukte kjente til å anbefale hjelp til bunaden. Ny skjorte fikk jeg prisoverslag på til cirka 10.000 kroner. Det er hysterisk mye i tillegg til alt annet som skal betales nå.

Ny koster bunaden 40.960 kroner. Dessuten må du ha sko, cape, poser til oppbevaring osv. Vår bunad, for den er fortsatt litt min, er arvebunad fra mormor og dermed for oss verdt mye mer.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

 1. Pingback: Konfirmasjon er på track! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.