KOK – badstubåter i Oslo

Langs Langkaia kan du finne disse badstubåtene. Året rundt kan du ta badstu rett ved Oslo S og hive deg ut i fjorden for en avkjølende dukkert. Må du på do, eller ønsker dusje, må du litt lenger bort langs kaia til SALT.

De har åpent hver dag fra 08:00 – 22:00, du kan endre reservasjoner før 48 timer og hver båtene tar 10 og 14 personer. Jeg vet vel ikke helt om jeg hadde booket dette for en kundekonferanse, jo det vet jeg er uaktuelt, men for en venninnekveld eller med familie høres det helt topp ut.

2 timer med sauna for 2.600 kroner (14 personer) er jo ikke ille? 980 kroner for to personer i kombinasjon med fjordcruise i badstubåten? Er man heldig er det kanskje ikke flere ombord heller? Ja takk, dette hadde vært kult å prøve! Du kan booke, og lese mer om konseptet, her!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: KOK – badstubåter i Oslo -

  2. Har sett disse båtene ved Langkaia, men ikke prøvd dem. Hadde vært artig med en liten tur på fjorden med disse båtene.

  3. What! Er det sant?
    Morsomt konsept da!
    Men jeg hadde ikke satt meg inn der, selv så,søt den så ut. Får helt fnatt av badstuer ?

  4. Så tøft! Har du prøvd det selv? Og er de vanskelige å manøvrer mon tro. Artig konsept!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.