Klar for trening

Det er på tide å reise på trening, det er jo tross alt søndag. Om ikke annet sørger denne vanen for at partykveldene blir redusert til et minimum. Det er sikkert kjempebra! Det er også frokost blitt. Snart en uke, hver eneste morgen, men vanilje er den beste smaken. Jordbæryogurt funker, men jeg er glad vanilje kommer på døra etterpå!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. ?
    Det enkle er ofte det beste! Vanlige er min favoritt og! Med blåbær og jordbær på toppen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.