Kiropraktikken har bursdag

Jeg elsker hvordan kroppen min reagerer etter kiropraktor- behandling. Jeg føler meg bokstavelig talt lenger og jeg kan puste med 100% lungekapasitet. I dag er det 124 år siden Dr. Daniel David Palmer justerte sin første pasient.

Gratulerer med dagen til alle kiropraktorer!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Kiropraktikken har bursdag -

  2. Hva var livet uten kiropraktorer! ? Jeg har i perioder vært avhengig. Særlig det ,ed å frigjøre lungene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.