Jeg ønsker alle det beste – what’s your superpower?

Er det bare meg som blir matt av alt det perfekte? Er det bare jeg som får kviser, sover dårlig til tider og drikker for mye kaffe? Jeg blir som regel kun sjuk i helger og ferier når alle andre spiser mørt kjøtt med noe rødt i glasset. Er det den berømte karmabussen?

Men om det er noe i det at “man er som man poster at man er” er det kanskje ikke rart man fortsetter. Men blir ikke fallet bare enda større når sannheten kommer for en dag? For meg blir det litt som å tisse i buksa på vinteren. Gleden over varmen er kortvarig. Gi meg noe ekte!

Unger krangler, skilsmisser skjer, noen dør, jobben tar aldri slutt og livet er innimellom helt forjævli’. Hvor mange “gode år” har du igjen av livet ditt? Har du tenkt å ha det slik du har det nå resten av ditt liv eller kan du skru litt på motoren din som gir deg et nytt gear?

Jeg ønsker selv “mine verste fiender” et godt liv. Det er min superpower. Verden er et bedre sted å være i om folk har det bra med seg sjøl og andre. Så det er litt egoisme inni her. Det er enklere for meg om alle andre er glad. I hvert fall for mitt virtuelle magesår.

Når det er sagt: når jeg møter genuint lykkelige mennesker blir jeg så glad! Når andre lykkes klapper jeg hysterisk! Når noen overvinner seg selv blir jeg rørt. Når folk er seg selv, smiler jeg bredest!Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

13 Comments:

 1. Pingback: Jeg ønsker alle det beste – what’s your superpower?

 2. Jeg har ikke verken tid eller energi til å legge ut statuser når jeg har hverdager jeg. Etter jobb er jeg pumpet og sover. Ikke mye å poste, så på dager med fri så legger jeg gjerne ut bilder. Perfekte eller ei ? men her er også kviser, søvnløshet, sykdom og krangler. Men føler ikke får å legge ut bilde av denbunderjordiske kvisa som plager vettet av meg .. klem til deg fra en som har havarert i hverdagen ??

  • @Nann Karin: Du tar fantastiske bilder! Bildene fra Finland tar helt pusten fra meg og at det var en magisk ferie dere alle trengte råder det ingen tvil om! Jeg smiler kanskje litt ekstra siden jeg vet litt forhistorie og er kanskje ikke litt objektiv engang. Som jeg har sagt til flere, du er heller ikke redd for å dele litt tyngre “masse.” Det gjør din blogg verdt å følge.

 3. Jeg har akkurat begynt å leke meg litt med det. Og jeg oppdager til min store forundring at jeg blir litt gladere av å se en god versjon av meg selv på facebook. Det minner meg på de gode øyeblikkene. Og det minner meg på å lete etter de gode øyeblikkene sånn at jeg kan ta bilde av dem i utgangspunktet, hehe. Men kunsten er å nyte dem og ikke bare fake dem for sosiale mediers skyld. 🙂

  • @Skogfrue: Der sier du noe! Man skal lete og fokusere på gode ting. Jeg er helt enig der! Du er også veldig ærlig på Hjemmemamma når du setter fingeren på at mammaer gjerne “forsaker sitt eget undertøy for avkommet.” Det er sånn ærlighet jeg faller for. Når man innser noe, og så kjøpe du en ny bh, og så retter du deg opp og ser at jaggu fikk du kløft. Jeg gleder meg til å høre om neste legebesøk. 😉

 4. Da ei venninne kommenterte at det så ut som om vi hadde hatt godt vær i vinterferien svarte jeg at SoMe ikke forteller hele sannheten. For det er jo slik at det er de gode øyeblikkene og skrytebildene som deles. Sånn må det være av personvernhensyn.

  Fake it till you make it funker dårlig i det ekte livet, men er det ikke rart hvor selektiv hukommelse vi har? Det er de gode tingene som blir igjen.

  • @Abelone: Det er derfor det blir søsken. Selektiv hukommelse. Men det er jo noe med at man kan, som du i går, være ærlig på at ting innimellom kan være litt lite rosarødt. Håper forresten du fikk kjøpt nytt vafflejern.

   • Tja, noen av oss har lette fødsler også 😉

    Jeg tenker at man vet vel at det ikke alltid er bra hos alle andre heller. Og alle kan ikke være øverst på pallen, noen må komme sist også er de fleste av oss sånn midt i mellom. Jeg får sjelden mine pintrestinspirasjoner til å bli som originalen, men får likevel ros for kreasjonene både i SoMe og hjemme, så da er det godt nok likevel.

 5. Jeg gir fingern til det perfekte!
  Her er det mer perfekt-uperfekt! Det var faktisk hovedgrunnen til at jeg begynte å blogge, for jeg var såååå lei av rosa skyer, statuser, perfekte hjem og kropper…

  Du har verdens største ? og de åt vet alle vi som er heldige å ha deg i livet vårt, Anja! Som du skriver. Du unner selv «din verste fiende» alt godt! Er ikke DET en superpower, så vet ikke jeg! Jeg digger deg!

  Ps å drikke mer vann er aldri feil ?

  • @Linn: Jeg skal hente vann, i dag skal jeg drikke minst et glass vann per kaffekopp. Men man kan dra frem positive ting, og man kan være ærlig når ting er vanskelig, når man ikke engang klarer være ærlig med vennene sine før etter en flaske vin er noe riv ruskende galt!

 6. Jeg for min del synes det er mest inspirerende å bli oppdatert på de gode, fine og enkle tingene som deles på sosiale medier. Det hadde blitt ganske så deprimerende om alle skulle dele sin elendighet til enhver tid. Man kan gjøre mange valg selv over eget liv og tankemønster, og hvorfor ikke da prøve å dra med seg andre på det som er fint. Alle reflekterte mennesker vet jo at livet ikke alltid er en dans på roser for noen av oss. Alle har vi et eller annet vi sliter med, men man trenger ikke dra andre med i elendigheten.

  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

  • @Ingrid: Det er helt klart inspirerende, men det handler ikke om enten eller men kanskje litt mer både og? Jeg har ekstremt fokus på alt som er bra, men når jeg hører om folk som handler på kreditt for å vise hva de kan kjøpe tenker jeg at vi er på feil vei?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.