Jeg må ha gjort noe riktig?

Jeg sitter og spiser lunch. Telefonen ringer. Det er den yngste av de streikende tenåringene på tråden. De var i full sving halv ni og trengte litt påfyll av mat og drikke.

Hei, mamma. Jeg er på Starbucks. Tenkte kjøpe med en kaffe til deg. Vil du ha en stor eller liten?

Vilde (snart 14 år)

Jeg vet, hun burde hatt med egen kopp. Det er ikke bra med alle disse engangs produktene. Men jeg lover å kaste den i søpla og ikke på bakken.

Og ja, det er en pysjbukse hun har på seg. For de som kjenner meg godt: Ja, det er min pysjbukse. Hahaha! Jeg elsker tenåringene mine som vokser meg over hodet, som dukker opp på jobb med klemmer og kaffe.

Ekstra poeng til Erlend som var kaffebærer, klem fikk jeg også, eneste hanen i en gjeng med fire høner på tur. Der er det også noen foreldre som har gjort mye rett!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg må ha gjort noe riktig? -

  2. Helt enig, det finnes en mengde flotte ungdommer der ute og det ser ut som du også har et utmerket eksemplar. God helg til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.