Jeg har en gammel tante, som heter Anja!

Ecco, det er ikke akkurat det navnet man tenker på når man skal tenke på sexy sko. I den grad en sko kan være sexy. Men som en tidligere prolaps pasient har man lært seg sette pris på gode sko. Jeg har tre par med Ecco fra før (type “Sculptured“) men nå sikter jeg meg inn på “Flow.”

Jeg fant de først på nett. Jeg har prøvd de i butikken. Jeg gikk der i fra med uforrettet sak. Jeg er så bortskjemt med joggeskoene fra ” Skechers” som må ha verdens mykeste såler. Det er som å tråkke på en varm klem fra bestevennen! Dårlig analogi, egentlig…..

Men av alle slike flate, “step in” sandaler jeg har sett så var i hvert fall disse gode på foten. Eller har du noen andre tips jeg burde vite om før jeg drar kortet?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.