Jeg har en gammel tante, som heter Anja!

Ecco, det er ikke akkurat det navnet man tenker på når man skal tenke på sexy sko. I den grad en sko kan være sexy. Men som en tidligere prolaps pasient har man lært seg sette pris på gode sko. Jeg har tre par med Ecco fra før (type “Sculptured“) men nå sikter jeg meg inn på “Flow.”

Jeg fant de først på nett. Jeg har prøvd de i butikken. Jeg gikk der i fra med uforrettet sak. Jeg er så bortskjemt med joggeskoene fra ” Skechers” som må ha verdens mykeste såler. Det er som å tråkke på en varm klem fra bestevennen! Dårlig analogi, egentlig…..

Men av alle slike flate, “step in” sandaler jeg har sett så var i hvert fall disse gode på foten. Eller har du noen andre tips jeg burde vite om før jeg drar kortet?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Jeg har en gammel tante, som heter Anja! -

  2. Jeg er veldig svak for Birkenstock sandalene. De har mange fine varianter og er supergod kvalitet.
    Men disse så fine ut, de også!

  3. Jeg er veldig glade i mine birckenstocks, de sitter godt på foten, men noen klem er de ikke.
    Stinker gjør de også ganske fort.

  4. Birckenstock’s er fast inventar hos meg, som deg har jeg en kranglete rygg som trenger litt xtra pleie – disse funker supert for meg og jeg har ALDRI opplevd dårlig lukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.