Jeg har blitt betatt, av en dame!

Det finnes damer og så finnes det Damer. Og jeg har blitt betatt. Ingeborg Moræus Hanssen er en Dame. Hun er en av de kuleste i to sko i tillegg til min kollega i Influens.

Fordelen med å bli eldre, som jeg faktisk merker mer og mer sjøl, er evnen til å skille snørr fra bart og tørre si ting som de er. Denne Dama er ikke redd for å si hvor skapet skal stå, i hvilken etasje og jammen i meg kan hun også be om at rommet males før skapet settes på plass.

Ingeborg Moræus Hanssen

Jeg liker skrivestilen hennes og jeg kommer til å lese boken hun anmelder selv om hun ikke ga henne hverken vekst eller visdom. Nettopp fordi, som hun så fint sier:

Å lese er å være stille. Å holde en velskrevet bok i hånden, en bok som tar leseren avsted – det gir ro og flukt.

Det er en tid for det ene – en tid for det andre. JENTA SOM BLE IGJEN er god lesning for yngre voksne kvinner. (usikker på mannlige lesere). Den er å drømme seg bort  med. Den er mer underholdende og forførende enn til  visdom og vekst.

Men det er lov å søke flukt og drøm – vi mennesker kan faktisk ikke greie oss uten.

Ingeborg Moræus Hanssen

Og hun har mye på hjertet, du kan lese til øyet blir stort og vått i hennes blogg. Og her kan jeg garantere deg, i motsetningen til chicklit og annen kiosklitteratur, både vekst og visdom. Nyt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg har blitt betatt, av en dame! -

  2. For en nydelig hyllest, dette håper jeg Ingeborg leser! Jeg ble også inspirert til å lese boka:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.