Jeg fikk, jeg fikk!

Er det noen som husker disse her?

Tamagotchi!

Jeg hadde ikke tid til å leke med disse da de var populære første gang. Da disse var populære bygget jeg hus og var i full jobb. Deler av ungdommen hoppet jeg bukk over. Angrer ikke på det! Og den som sa man ikke kunne få i pose og sekk?

Jeg fikk både bygge ett hus som ung og datadyr som gammel voksen! Tusen takk, Linn, du slutter ikke overraske!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Ha ha ha ??
    Altså, om du ikke hadde en på 90 tallet, så er det klart du må ha en NÅ, i 2018 ✌️

    Ha ha! Det er deg og guttene mine ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.