I pressen



5 Comments:

  1. Og når kommer det oppskrifter som vi andre kan “stjele”?? Men kommer gjerne på en treretters en dag… Hihihih! Du lager mat, jeg lærer barna hvordan i hjelper mor i hverdagen!!! Eller?? Suss på snuten

  2. Libanesiske kjøttboller av lam
    1 kg hakket, krydret lammekjøtt

    150 gr hakket løk

    2 ss rosiner bløtt opp i vann

    1 ss hakket mynte

    2 ss hakket persille

    1 ts karve

    1 ts kanel

    2 dl olivenolje

    4 dl sterk krydret tomatsaus

    salt
    friskkvernet pepper
    FREMGANGSMÅTE:
    Hell alle ingrediensene, unntatt olje og tomatsaus, i en stor skål, og elt det godt sammen med hendene. Dekk skålen til og sett den i kjøleskapet 1 time, så farsen blir lettere å forme til boller.

    Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolje. Hell oljen fra og hell tomatsausen over kjøttbollene.
    La det surre til det er varmt og retten er klar til servering.
    og smaker vidundelig med
    Tapas poteter
    Små saltbakte poteter (Papas Arrugadas) er et must til tapas buffeten..
    1. Kok opp salt og vann i en kasserolle. Vask potetene (la skallet være på) og kok dem nesten ferdige.
    2. Hell av nesten alt vannet, ta av lokket og still platen på svært lav temperatur. Siste rest av vann vil nå etterhvert fordampe slik at potetene tørker. Rist litt på hele kasserollen innimellom.
    3. Når alt vannet har fordampet slår du av varmen på plata og dekker til potetene med husholdningspapir i 5 minutter.
    4. Ta potetene ut av kasserollen, fjern papiret og server med mojosaus som tilbehør..

    Ingredienser:.

    1 kg små poteter med skall
    1,5 liter vann
    3,5 dl salt.

    Oppskrift på mojosaus.

  3. Pingback: Få og brede kategorier – Avdelingholt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.