Ikke helt “Sound of music”

lappeteppet-klesvask-skittentøy

Her er rent nok til å beholde helsen, men rot nok til å beholde lykken.

Ukjent

Skal ikke klage, det har ikke vært så mye reising. Men jeg har en del ferie til gode og en av disse dagene bruker jeg i dag. Ingen vekkeklokke. Ingen krav. Men jeg tenkte jeg skulle få vasket litt klær å gå en tur.

Jeg legger ikke skjul på at jeg heller vil ligge oppå sofaen enn å feie under den. Men man må være effektiv for å kunne være lat.

Shirley Conran

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Ikke helt “Sound of music” -

  2. Høres deilig ut! Hatt en fin tur?
    Kjenner meg igjen i de sitatene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.