I salute you!

Gratulerer med morsdagen!

Forrige søndag var jeg og Wenche på Fetsund lenser. Hun er mor til mitt bonusbarn Veronica som jeg, på tross av at jeg er skilt fra hennes far, har i mitt liv. Det er selvvalgt, men bevisst valgt, av oss begge. Hun har selvsagt også nøkkel hit, Du skal alltid kunne låse deg inn hjemme.

I dag velger jeg å snakke om Veronica, som et bilde på Lappeteppet mitt. Familie handler ikke om DNA men om valg. Du er ikke mamma bare fordi du har født et barn. Du blir mamma, eller i familie, fordi du velger stå der for noen andre i regn, snøfokk, storm, fønvind og sol på tross av at du selv fryser, er kald, varm eller trøtt.

Så i dag ønsker jeg at vi skal ta vare på alle damene som velger stå der uansett vær og årstid på tross av egne utfordringer. Som setter seg selv til side for å gi noe ekstra der det trengs.

Nabodama som henter ungen i barnehagen når mor ikke kommer seg fra jobb. Tante som kjører til trening når mor er sjuk. Venninna som alltid tar opp telefonen når mor har nådd kokepunktet og må blåse ut litt steam.

Heia alle damene som har en rolle for et barn. I salute you!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Det samme til deg, gratulerer med morsdagen ❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.