I am a beginner

//Annonse//

I samarbeid med Personlig Almanakk har jeg laget meg en bitteliten mixbok som skal ligge i strikkevesken min. Denne boken skal dekke noen sunne fokusområder for meg. Den viktigste av alt er hva jeg er takknemlig for. Det er lett å miste oversikten over dem i en hektisk hverdag!

Og så gleder jeg meg til å teste de nye pennene som de har! Emott har en 0,4 mm filtspiss hvor blekket ikke skal blø igjennom.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.