Hvorfor du bør velge LED lys!

Annonse

Høsten sniker seg innpå oss nå. Vinden uler langs veggene og røde kinn er atter en greie etter tur. Jeg liker vær. Det betyr også at kakao med krem, pledd og levende lys på planen. Det er absolutt noe av det beste med årstiden synes jeg.

Men det er ikke alltid levende lys er like praktisk. Har du en 1- åring som stabber rundt kan du jo ikke ha tre kubbelys til annet enn pynt på stuebordet? Det gjelder forøvrig også om du deler adresse med ivrige hunderumper.

LED lys har lenger levetid, er mer energieffektiv og tåler mer en de tradisjonelle lyspærene. Siden de avgir mindre varme vil jeg også legge til at de er mindre brannfarlige, særlig noe å tenke på i hjem med små barn.

Med tanke på barn er det også fint å vite at dette er mer miljøvennlig enn de gamle sparepærene. De skal jo arve denne kloden. Det eneste de bryr seg om nå, mens de er barn, er at LED lys kommer i mange farger. Hvor kult er ikke det å ha grønt lys i et grønt rom, eller som en av mine…. Lys som skifter farge hele tiden!

Personlig liker jeg best at de er mulige å dimme og trekker mindre strøm. Ja, de er dyrere å kjøpe, men siden de varer lenger og kan tilpasses om man trenger varmt eller kaldt lys er det altfor mye som veier for enn mot.

Hva bruker du i dine lys? Halogenpærer, Sparepærer, LED Lyspærer eller en salig miks?

Innlegget om LED panel er skrevet i samarbeide med shopen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hvorfor du bør velge LED lys! -

  2. Jeg er mest glad i levende lys, men etter at jeg fikk barn er det kun led-lys vi bruker mens de er våkne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.