Hverdagslooken er rimelig enkel!

Før og etter!

Jeg trenger ikke bruke sminke. Jeg har ikke komplekser som gjør at jeg må dekke meg til med en maske både til hverdag og fest. Men jeg liker å sminke meg og jeg føler meg mer vel når jeg har farget litt her og der.

Hverdagssminken er egentlig veldig enkel. Som på bildet, det er mascara og lipgloss. På første bildet har jeg kun mascara på et øye, jeg synes det er en liten ting som gjør mye.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Litt gjør en hel verden av forskjell! 🙂 <3

  2. Pingback: Hverdagslooken er rimelig enkel! -

  3. Vakker med og uten!
    Jeg sminker meg kjapt til hverdags – kan også gå uten, men ser at blikket har godt av litt mascara og innramming og meg sjæl ❤️

  4. Du er nydelig. Naturlig vakker dame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.