Hvem, hva og hvorfor – nytt år og noen nye lesere?

Hvem er jeg: Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Jeg kommer fra Halden men bor nå i Lørenskog etter x- antall flyttinger. Jobber full tid som salgssjef i Oslo priser meg lykkelig hver dag jeg kan nyte fordelene ved elbil inn mot hovedstaden. Jeg er en stolt mamma til to flotte jenter med en og annen herlig nykke. Vi bor i Kosekroken som befinner seg i skogbrynet på Hanaborgåsen.

Hva handler blogger om: Jeg blogger om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør akkurat hverdagen bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Best liker jeg å gå tur. I skog, ved vann og på fjell! Hos meg er det fullstendig fravær av proteinshaker. Jeg skriver en del om at jeg er 100% mamma 50% av året og livet med store barn. Jeg er en planlegger og lett kontrollfreak. Jeg elsker når jeg finner på noe, eller jeg blir invitert med på ting, som er morsommere enn det jeg egentlig skulle.

Hvorfor blogger du: Jeg blogger for å inspirere! Hjemmelaget middag er ikke nødvendigvis er så avansert. Man må ikke delta i IronMan- konkurranser for å finne glede ved og trene. Jeg mener at en av nøklene til ro og orden i sinn  og bosted ligger i planlegging. Og så vil jeg knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise ved å ha fokus på de små tingene at alle kan ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Det at du skriver om de små hverdagslige øyeblikkene, gjør at jeg leser bloggen din. Synes den er veldig koselig ??

  2. Jeg digger bloggen din!
    Den er ærlig, morsom og reflekterende! Og jeg digger deg!
    Du er forbildet mitt når det kommer til mye, bl a baking og egenpleie!

    Gleder meg til å følge deg i dette året, også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.