Hurra for meg!

//Annonse// Jeg har bikket 6.000 følgere og det vil jeg feire! Jeg gir derfor ut en pakke med 3 såper fra @slowliving_norway som jeg også har blitt en ambassadør for!

Alle produktene er naturlige og her er ikke ordet “bærekraft” kun et ord. Her kikkes det på alt, inkludert vekten på innpakning!

Pakken inneholder tre ulike veganske såper (lavendel, kokos og kanel). Jeg har testet den med kanel en uke og kan nå gå god for at hendene ikke er tørre på tross av hyppig håndvask. Såpene er selvsagt ikke testet på dyr.

For å delta må du følge @slowliving_norway og @lappeteppet.no_anja, legge igjen en kommentar eller smiley. Tips gjerne en venn! Gaven trekkes 17.desember!

Om du ønsker å kjøpe denne selv kommer de ferdig pakket i gaveeske til 299 kr pluss porto. Gå inn til @slowliving_norway så kan du bestille en gave til deg selv, eller julegave til en venn, om du ikke kan vente!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.