Hundehumor a’la Ludde

Nå har han litt kortere pels, men må like ille tisse. Mon tro om jeg kan få Ida til å gå en tur med han? Dette er jo en, av flere grunner, til at jeg ikke vil ha hund på fast basis altså. ~krype tilbake til senga~

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Ha ha ha!
    Akkurat det der, er IKKE savn fra de vi hadde hund – ut, utansetg vær .., uansett tid på døgnet … Kanskje når guttene blir stoooore, men absolutt ikke nå.

    Hvem endte med å gå ut? Du eller Ida?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.