Høsten er tilbake

Men jammen i meg kan man få fine dager i september også. Høstfargene er flotte! Ida skal på malekurs denne helgen også. “Ulv” er helgens bilde og jeg er mildt sagt spent. Jeg er ikke i tvil på at hun får det til.

Til ukens silkebok!

Dette er laget på en times tid mandag kveld. Den er jo ikke ferdig, men jeg fatter ikke at det går an å bare sveipe en pensel og produsere noe slikt på så kort tid.

Vilde er dypere enn du tror!

Vilde mener tydeligvis ikke at man skal stoppe med en gang man trives. Hun har kanskje hørt at livet starter når man tør tråkke utenfor komfortsonen? Jeg digger budskapet i dette bildet!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Høsten er tilbake -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.