Hjemmepåske – slik kan det også gjøres!

Hjemmepåske

Hjemmepåske

Hjemmepåske i Kosekroken i år. Jeg ser via ulike kanaler at det er en del på ferie. Det er palmer, pudder og mye sol. God mat og drikke hører også til. Det er også litt feriestemning der jeg har tilbragt tiden. På jobb. Det er færre på veien og litt mindre trykk inn. Det betyr at man faktisk kommer seg litt ajour før Skjærtorsdag. Ikke feil!

Det er litt påskesteming i Kosekroken også. Jeg trodde jeg ga bort alle påskeeggene mine i fjor til de som ikke fikk noen, men jaggu hadde jeg et til. Jeg lot det ligge på bordet som pynt, enn så lenge. Gule tulipaner. Gule lys. Og gule påskekyllinger som Nordlandstrompeten heklet til meg en gang for lenge siden. Den forvirra kyllingen aner jeg ikke hvor kommer fra. Men den er gul. Den er påskete. Så da står den der og påsker seg.

Som vanlig er det ikke her du trykker deg inn for å se den glansede og stylede versjonen av et påskehjem. Da kan jeg anbefale andre bloggere eller Pinterest. Men det er snart rom for dager med rolig start, presskanne- kaffe, lesing av bøker, tur i skogen og påskerkrim på skjermen. Jeg skal i hvert fall ut å spise middag et par kvelder. Og det er allerede booket inn to kinoforestillinger i kalenderen.

Facebook har sånn “dette skjedde for 1 år siden” stadig vekk. Jeg skal ikke gjenta 26.mars 2016 for da gikk jeg på trynet ned Lyderhorn og knakk kragebeinet. Siden den gang har jeg blitt operert, blitt frisk og fått nye sko! Og gleden ved å gå tur har jeg beholdt og jeg gleder meg alltid storveis til neste tur!

Knekt kragebein

Knekt kragebein

Har du pyntet og booket påsken – eller blir det rolig hjemmepåske hos deg også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

12 Comments:

 1. Pingback: Hjemmepåske – slik kan det også gjøres!

 2. Fine tulipaner og kyllinger. Hjemmepåske og litt jobb trenger ikke være så ille. La inn litt shopping på tur hjem fra jobb, rester av lammelår til middag og suksessterte til dessert! Og bittelitt påskepynt

 3. Pingback: Hjemmepåske – slik kan det også gjøres!

 4. Hjemmepåske. En liten hyttebesøkdag, hvis været er ok. Ellers er det gule roser og duker her, med noen egg litt sånn innimellom.

 5. Hjemmepåske og kos med familien i år ?
  Akkurat sånn jeg liker det!
  God påske, snupps! Ps, er du i nærheten, så må du komme innom! Lover du? Jeg vil gjerne se deg!

 6. Ååå! Takk igjen for fjorårets påskeegg som var stappet m godis og deilig kaffe! Det aller beste var at du plutselig stod helt uventet utenfor døren min da jeg og barna kom ruslende hjem – det aller beste var en venn med mange gode klemmer!

 7. Her er det så rolig hjemmepåske som det får blitt! Sove lenge, sofaslite, å gjøre akkurat det jeg vil. Den eneste pynten er en enslig gul serviett som har fått æren av å være påskeduk i år ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.