Hjemmepåske – slik kan det også gjøres!

Hjemmepåske
Hjemmepåske

Hjemmepåske i Kosekroken i år. Jeg ser via ulike kanaler at det er en del på ferie. Det er palmer, pudder og mye sol. God mat og drikke hører også til. Det er også litt feriestemning der jeg har tilbragt tiden. På jobb. Det er færre på veien og litt mindre trykk inn. Det betyr at man faktisk kommer seg litt ajour før Skjærtorsdag. Ikke feil!

Det er litt påskesteming i Kosekroken også. Jeg trodde jeg ga bort alle påskeeggene mine i fjor til de som ikke fikk noen, men jaggu hadde jeg et til. Jeg lot det ligge på bordet som pynt, enn så lenge. Gule tulipaner. Gule lys. Og gule påskekyllinger som Nordlandstrompeten heklet til meg en gang for lenge siden. Den forvirra kyllingen aner jeg ikke hvor kommer fra. Men den er gul. Den er påskete. Så da står den der og påsker seg.

Som vanlig er det ikke her du trykker deg inn for å se den glansede og stylede versjonen av et påskehjem. Da kan jeg anbefale andre bloggere eller Pinterest. Men det er snart rom for dager med rolig start, presskanne- kaffe, lesing av bøker, tur i skogen og påskerkrim på skjermen. Jeg skal i hvert fall ut å spise middag et par kvelder. Og det er allerede booket inn to kinoforestillinger i kalenderen.

Facebook har sånn “dette skjedde for 1 år siden” stadig vekk. Jeg skal ikke gjenta 26.mars 2016 for da gikk jeg på trynet ned Lyderhorn og knakk kragebeinet. Siden den gang har jeg blitt operert, blitt frisk og fått nye sko! Og gleden ved å gå tur har jeg beholdt og jeg gleder meg alltid storveis til neste tur!

Knekt kragebein
Knekt kragebein

Har du pyntet og booket påsken – eller blir det rolig hjemmepåske hos deg også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

12 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.