#hjemmeferie dag 9 – ny kino

Spider-Man: Far From Home

Etter hendelsene i Avengers: Endgame, blir Spider-Man møtt med nye trusler i en verden som har forandret seg for alltid.

Peter Parker ønsker fri fra Spider-Man og drar på ferie til Europa sammen med vennegjengen.

Peters planer om å forlate superhelttilværelsen i et par uker går fort i vasken når han plutselig blir involvert i å hjelpe Nick Fury med å avdekke mysterier om flere angrep som skaper kaos på kontinentet!

Denne så vi på Imax (Storo kino) og jeg er jammen ikke sikker på om denne slår 4dx (Ringen kino). Vilde var heller ikke sikker på hva som er favoritten. Men bra sal, det var det uten tvil!

Vi hadde med oss Emile denne runden, hun og Vilde satt på rad 22 mens jeg og Ida satt på rad 3 og latet som vi ikke kjente dem. Og jeg gledet meg til å komme tilbake til Kosekroken får å legge meg i “nytt soverom.” Mer om den senere.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag ni – ny kino -

  2. Ser dere koser dere på kino. Så moro,
    Jeg blir litt inspirert, skal finne en kino og ta med gjengen her også. Kino er moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.