#hjemmeferie dag 11 – grøt, pysj og plikter

Havregryn-havregrynsgrøt

I dag sto jeg opp litt før tiden og laget grøt til jentene. Skikkelig grøt, laget på havregryn, h- melk, vaniljesukker og ånkli sukker. Den putret lenge og vel, ble toppet med blåbær før servering. En god start på dagen.

Vilde ble levert på sommerens siste sommerskoledag av mor i nattkjole. Apekatten min har vært superflink. Hun er også supersliten. Seks timer om dagen, fem dager på rad, det er ikke rart i det hele tatt.

Ida har reist på trening. Hun er så flink! Hun gårtil og fra Kosekroken til Sats Metro, tar det som en del av oppvarming og kos, i tillegg til at hun leverer på tredemøller og styrkesal. God investering av penger der, altså.

Selv har jeg ryddet opp. Ja, det blir en del rot når tre mennesker lever sammen på begrenset plass. Alt er så synlig. Men nå durer oppvaskmaskinen, vaskemaskinen og saueskinn henger ute til lufting i sola. Sengene er redd opp, klokka er 11:00 og nå skal jeg ha litt “me- time.”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag 11 – grøt, pysj og plikter -

  2. Jeg lever meg inn i det du skriver -håper du hadde gromgod me-time <3

  3. Havregrøt er så digg! Det være den beste frokosten jeg vet om ?
    Nattkjole?! ? så lenge man ikke skal ut av bilen er det ikke så farlig! Sier hun som kjører til Mc D k tøfler ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.